سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Wednesday, December 26, 2012

Harga dealer Sf Beauty


Assalamualaikum..

Di atas permintaan ramai yang ingin mengetahui harga dealer.. saya dah siapkan senarai harga yang minimum untuk anda semua dapatkan.. sila dropkan EMAIL di sini untuk mengetahui harga dealer terbaru.. harga dealer ini akan bermula 1 Januari 2013 =)
Terima kasih..

Friday, December 21, 2012

UPDATE BEKAS PLASTIK SF BEAUTY

Mohon perhatian dr semua pelanggan dan pengedar yg dihargai. Dalam masa 2 minggu pihak SF akan melakukan penyeragaman packaging SF Beauty iaitu dgn menggunakan packaging plastik. Harga dan gram masih sama kpd pelanggan dan pengedar :)

Maaf atas kesulitan.. arahan pihak kementerian kepada pihak SF Beauty , supaya takda pelanggan keliru mana satu original set..

Saya sedikit sedih T_T tapi takpala.. memudahkan pihak SF Beauty menyelaraskan packaging.. 

Buat masa sekarang masih ada 50 set jer lagi set bekas kaca.. bulan depan dah start bekas plastik.. =D sape cepat dia dapat last stok bekas kaca =)


Friday, December 7, 2012

SF Beauty (Kesan menakjubkan) & Sabun Kojic

Assalamualaikum..
Alim sungguh ceq bila laki out station hahaha :p

Hari ni ada sedikit testimoni dari pengguna SF Beauty.. pengguna ni dari Sabah / Serawak (so lupa saya) hehe.. dia sangat risaukan mukanya sebab muka dia terlalu sensitif.. dan selalu wasup saya tanya perkembangan macam mana.. memula memang saya sendiri rasa sangat risau padanya.. kemudian dah lepas 2 minggu muka dia dah nampak kesan-kesan positif.. dan pengguna sangat suka serta berpuas hati dengan SF Beauty.. terima kasih kerana mempercaya produk ni..


Siapa yang nak order boleh wasup atau sms saya 013-7549240

Harga sungguh berpatutan.. gunakan tanpa was-was..

Info : 1 SET BESAR SF BEAUTY
  1. Bekas kaca
  2. Berat 15 gram
  3. Harga termasuk postage (tambah rm5 untuk Sabah, Sarawak & Labuan)

Maaf yer.. ada sedikit produk baru yang masuk pasaran saya.. produk ni dah lama tapi saya baru nak jual.. iaitu SABUN KOJIC.. sabun yang sangat famous.. boleh digunakan pada semua jenis kulit.. terutama pada kulit sensitif yang ada jerawat dan berminyak.. bagi yang pakai SF Beauty.. anda juga boleh mencuba sabun kojic kerana ia mengandungi kolegen yang baik untuk penegangan kulit muka anda.. awet muda kata kan.. hehe.. ok siapa nak order boleh sms saya  013-7549240

HARGA PROMOSI : RM30 termasuk postage 
(tambah rm5 untuk Sabah, Sarawak & Labuan)



Sebarang pembayaran harus dilakukan dahulu sebelum proses pengeposan

MAYBANK
SITI SUHAILA BT RADENAN

162487123670

CIMB
MOHD SYAFIQ AFIFI
08180005478523


Cara pakai SF Beauty


Assalamualaikum kesayangan semua..

Apa khabar anda semua?? moga sihat-sihat selalu.. kali ni saya nak kongsi sikit cara nak pakai sf dengan betul.. ramai sungguh tanya macam mana nak guna.. dalam kotak tu ada panduan yang telah disediakan tapi mungkin ramai masih ragu-ragu..

Cara pakainya sama jer macam dalam panduan tu.. =) ok saya terangkan sikit yer.. SF ni ada KRIM SIANG, KRIM MALAM & SABUN (VITAMIN C & E).. baca baik-baik tau.. hehe

KRIM SIANG SF BEAUTY

Bagi yang baru nak pakai SF Beauty saya syorkan anda menggunakan sepenuhnya SF krim siang ni untuk masa 2 minggu.. cuci muka dahulu dan sapukan krim siang pada keseluruhan muka termasuk bawah dagu.. pastikan sapuan adalah sekata.. pakai nipis sahaja.. jangan sapu tebal-tebal sangat tau.. nak cepat cantek letew.. hehehe.. 

So bagi permulaan 2 minggu ni.. pakai SF krim siang sahaja.. tidak digalakkan pakai foundation atau bedak-bedak lain termasuk make up.. bukan saya melarang tapi saya takut foundation atau bedak mempunya bahan kimia dan akan bertindak balas pada krim SF.. sebenarnya tak menjadi masalah kalau nak pakai pun.. cuma saya takut ia tak berkesan.. so untuk 2 minggu ni guna jela SF krim siang je dulu kerana untuk proses SF krim siang ni bertindak atas muka korang.. bagi dia kesesuaian dulu kan.. hehe..

Bagi yang rasa nak pakai 2 kali iaitu belah pagi dan petang.. boleh sahaja.. pastikan pakai nipis.. =) Lepas 2 minggu korang boleh pakai foundation atau make up.. bagi yang nak guna toner.. pakailah toner dulu.. tekap-tekapkan pada muka korang toner tu.. dan relaxkan untuk 1/2 minit.. bagi toner tu meresap dulu pada kulit.. dan seterusnya pakai krim siang SF.. sapu dengan sekata.. bagi yang selalu kena panas.. boleh pakai sunblock.. tapi saya tak cadangkan sangat pakai sunblock sebab sunblock ni cepat kedutkan kulit muka kita.. so lebih baik korang pilih foundation selepas sapuan krim siang SF.. so lepas tu boleh pakai make up seperti biasa.. kalau nak lebih baik.. sebelum make up.. pakai make up base.. ia membantu menjadi sempadan untuk krim muka dan makeup kita.. make up ni banyak bahan kimia so make up base adalah penghalang make up untuk kena pada kulit muka.. =)

KRIM MALAM SF BEAUTY

Pastikan korang pakai krim malam SF belah malam yer.. hehe.. sebelum tidur.. sapukan krim malam SF ni keseluruhan muka dan pakai nipis jer.. lepas tu korang boleh tidur.. saya nak bagi tips sikit.. tidur dengan krim malam ni.. pastikan korang tutup lampu.. sebab sebenarnya mana-mana krim malam akan bertindak dengan baik tanpa pengcahayaan.. nama pun  krim malam kan.. so dia taknak cahaya matahari atau cahaya lampu.. 

Tapi bagi yang tak biasa tutup lampu.. takpa.. jangan buang tabiat plak kan.. nanti ada suami yang terkejut kang tetiba berubah mood tido dalam gelap gelita.. sampai lampu meja pun dia tutup kan.. hehehehe.. ok faham kan semua??

Bagi yang dah lama pakai.. ada yang tanya.. boleh ke nak selang sehari pakai.. boleh jer.. ambil la satu hari tu pakai masker ke.. tak semestinya kena pakai berterusan.. bila muka rasa dah macam ok.. boleh selang pemakaian krim malam..

SABUN SF BEAUTY

Sabun ni digunakan bila korang rasa perlu.. maksudnya.. bila dah lama pakai krim siang.. mesti nak cuci muka kan.. so boleh cuci dengan sebersih-bersihnya.. bagi yang pakai make up, kena remove make up dulu dengan remover baru pakai pencuci muka ni.. sabun ni tak da effect remover make up tau.. so bagi yang rasa nak muka sihat dan liang roma muka taknak bagi tersumbat.. korang kena remove make up korang.. pastu cuci muka guna sabun SF.. 

Boleh ke nak cuci 2 kali?? jawapannya.. BOLEH.. nak cuci 10 kali pun boleh kalau rasa selesa.. hehehe.. ok guwau.. boleh cuci dua kali yer kalau rasa muka tu terlalu berminyak.. 

Boleh ke cuci muka guna sabun SF walaupun muka kita tak pakai krim? jawapannya.. SANGAT BOLEH.. mana la tahu kan.. kita lepas-lepas masak ke kemas rumah ke.. berpeluh-peluh.. so muka jadi berminyak.. masa tu korang boleh guna sabun SF ni..

Rasa pedih bila sabun muka?? bila korang dalam situasi ini.. korang kena gunakan sabun sekali jer.. jangan terlalu kasar gosok muka korang tu.. slow-slow jer.. kadang-kadang bukan effect sabun yang memedihkan.. tapi effecct remover yang dalam bentuk cecair tu ke.. remover make up yang dalam bentuk cecair tu ada sedikit alcohol.. tu yang kita rasa macam panas sikit kan bila guna.. saya syorkan korang pakai remover Silky girl..  

OK semua.. boleh faham tak cara nak gunakan SF ni.. mudah jer kan.. dan saya nak ingatkan korang.. pakai dengan penuh sabar, ikut jadual dan tawakal yer.. effect pada mula tu memang ada sikit seperti mengelupas ke, kuar jerawat ke.. tapi teruskan usaha sehingga lihat hasilnya.. kadang-kadang muka korang tu terkejut dengan mana-mana produk.. so tu yang dia bertindak balas sedikit pada mulanya.. ok?

Macam biasa boleh order SF dengan saya.. GOOD PRICE tau.. hehe.. 013-7549240

Wasalam..

Monday, November 26, 2012

Testimoni SF Beauty

Assalamualaikum.. di sini ada sedikit testimoni pengguna SF yang sungguh berpuas hati.. =D
Terima kasih semua..
p/s : siapa kata SF saya jual tak ori tu.. pulas tinga kang.. hehe =P



Wednesday, September 26, 2012

Sf Beauty murah

Salam sayang semua.. Assalamualaikum..

Stock SF Beauty sudah ada.. kepada sesiapa yang nak order boleh sms saya yer 013-7549240.. Untuk makluman semua, bekas plastik ini mengandungi isi 15gram boleh digunakan dalam masa 2-3 bulan mengikut penggunaan.. Saya tak menjual set trial kerana ramai pembeli yang membeli set besar. Ini juga kerana set besar lebih banyak berbanding set kecil yang agak mahal dan sikit.. Saya mengesyorkan semua membeli set besar kerana pemakaian berterusan akan berjalan lancar.. nanti tak perlu la nak kena beli selalu.. =)

Buat semua yang baru nak cuba.. jangan risau yer.. produk ini sangat berkesan buat semua jenis kulit.. terdapat dua set untuk dicuba. Set vitamin E untuk kulit normal dan kusam manakala set vitamin C untuk kulit berjerawat. kepada yang mempunyai masalah resdung yang teruk boleh menggunakan set vitamin C kerana resdung menghasilkan jerawat. 

Saya bagi tips yer, guna produk ni kena ikut jadual, sabar dan tawakal.. 3 konsep ni penting untuk menghasilkan kulit yang lebih cantik dan sihat.. untuk tambahan, jagalah pemakanan anda semua.. =) Okie.. bagi yang baru nak cuba.. macam takut-takut jer kan.. takut merosakkan  muka.. so saya nasihat anda hentikan sebarang pemakaian apa-apa produk kecantikan terhadap muka anda untuk masa 2 hari.. ini langkah untuk meneutralkan kulit muka anda dulu.. setelah itu, sapukan krim siang SF Beauty dengan sekata pakai kulit muka dengan 1 lapisan. Untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat dan berkesan, pakai krim SF sahaja dan jangan pakai make up lagi.. setelah itu, anda boleh cuci muka, dua kali bilas dan krim siang SF boleh pakai berulang sebelum malam.. Belah malam, wajib pakai krim malam dan tidur.. tutup lampu =) supaya krim malam dapat berfungsi dengan baik pada wajah kita.. krim malam ni untuk menyerahkan kulit wajah.. so sapulah sekata dengan 1 lapisan sahaja dah cukup..

INGAT!! pada permulaan pemakaian rasa agak melekit, kemerahan dan jerawat ada naik untuk muka berjerawat.. itu normal yer.. jangan takut untuk teruskan pemakaian produk ni.. seminggu akan rasa ada gangguan sikit tapi ia cuma sikit jer.. dan produk ni takkan mengelupaskan kulit muka kita sehingga terbakar kulit kita.. saya jamin itu =) pakai sehingga 2 -3 minggu dan anda dah boleh tengok hasilnya.. pasti ramai akan puji kulit muka anda semakin cerah dan sekata ton warnanya..

Setakat ini saya takda lagi mendengar pembeli mengadu tentang keburukan produk ni.. malah ada yang repeat order lagi.. dan sesiapa yang nak jadi dealer pun boleh hubungi saya yer.. harga dealer lain.. =)

Boleh order

1) melalui sms : 013-7549240
2) melalui fb : SF BEAUTY ORIGINAL
3) melalui email : suweetcity_luv@yahoo.com

Saya dah menggunakan produk ni dekat 2 tahun dan saya yakin pada produk ni sepenuhnya sekarang.. lepas pakai produk ni, keluar jejalan pun tak perlu make up lagi.. ^_^


BAGI YANG NAK BACA MENGENAI SF BEAUTY LAGI, SILA PERGI KE PAGE SF BEAUTY KAT BAHAGIAN ATAS SEKALI.. TERIMA KASIH



Thursday, September 13, 2012

Testimoni Sf Beauty

Salam sayang buat semua..

SF BEAUTY BEKAS KACA SUDAH UPGRADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Okie nak cerita pasal customer punya respond.. dengan yakinnya saya boleh katakan ramai pengguna dah berpuas hai dengan produk SF BEAUTY ini.. saya tak tanya feedback pun tapi ada yang memberitahunya sendiri.. alhamdulillah.. ramai pengguna pakai dengan bertawakal.. amin amin amin..

Okie lagi.. siapa nak order boleh sms nama dan alamat kat no saya yer 013-7549240 setelah anda bank in duit.. rm90 sahaja termasuk postage.. ^_^

p/s : Buat sementara waktu, sila bank in duit pada akaun MayBank saya dan CIMB tunang saya..

MAYBANK
SITI SUHAILA BT RADENAN
162487123670

CIMB
MOHD SYAFIQ AFIFI
08180005478523




Tuesday, September 11, 2012

Kesan Sf Beauty

Assalamualaikum buat semua..

MEGA SALE OCTOBER DAN NOVEMBER
RM80/FULL SET


Hari ini saya nak buat survey sikit.. siapa pengguna  SF BEAUTY?? sila senyum sekarang.. ^_^ bagus bagus bagus.. so bagaimana perkembangan setelah mencuba produk ini?? pasti menakjubkan kan.. korang suka.. saya pun happy.. hehehe..

Okie la sekarang saya nak bagitahu korang yang saya dah guna produk ni dengan lebih yakin tanpa was was.. dan hasilnya sangat berbaloi dengan setiap pembelian set produk ini.. saya dah habiskan dekat dua  bekas  SF BEAUTY dah tau.. ni nak masuk yang ke tiga dah.. perubahan memang cepat nampak.. dalam masa dua minggu jer dah boleh tengok perubahan pada muka korang.. setuju tak sesiapa yang dah mencuba??

So sekarang saya dah pakai dekat 2 tahun. muka alhamdulillah.. tak banyak ragam.. jerawat pun kurang dan yang penting saya yakin tak pakai make up untuk keluar rumah.. kalau tak dulu kena pakai make up jer sebab warna kulit tak sekata kan..

SF BEAUTY ni sangat berkesan terhadap mensekatakan ton warna kulit muka korang.. percaya laaaa... muka korang akan kelihatan lebih cerah dari biasa.. bagi yang pakai set jerawat, jerawat akan semakin kecut dan kulit akan kembali normal.. 

Kali ini saya nak tunjukkan hasil terhadap muka saya dahulu.. kemudian saya akan tunjuk kepada anda gambar pengguna yang lain plak yer.. dan harap maklum yer.. gambar di bawah ni digunakan tanpa sebarang edit.. memang original dari camera.. jeragat saya semakin pudar hari demi hari dengan penggunaan SSC ini.. Kulit muka pun tak kusam lagi.. bagi sesiapa yang ada ton gelap bawah mata, SSC dapat membantu anda menyelesaikan masalah ini.. ^_^


Panduan penggunaan :

  1. Cuci muka dengan sabun dua kali sehari
  2. Gunakan krim siang pada siang hari (sebagai pelindung UV)
  3. Gunakan krim malam pada malam hari
Sapuan kedua-dua krim adalah nipis sahaja, jika kulit kering, basahkan hujung jari dengan air bagi memudahkan sapuan krim

2 MINGGU ANDA PASTI NAMPAK PERUBAHANNYA.. PERCAYALAH..

Sebarang pembayaran harus dilakukan dahulu sebelum proses pengeposan beserta BUKTI PEMBAYARAN

MAYBANK
SITI SUHAILA BT RADENAN
162487123670

CIMB
SITI SUHAILA BT RADENAN
08210013826529

BIMB
SITI SUHAILA BT RADENAN
01014020461393







ORANG LEBIH PERCAYA DENGAN PRODUK INI KERANA TIDAK BERLAKU PENGELUPASAN YANG TERUK SEPERTI PRODUK LAIN.. DAN IA MERAWAT SECARA SEMULA JADI..

SEBARANG PEMBELIAN BOLEH SMS

013-7549240 (SUHAILA)

HARGA SANGAT BERPATUTAN BERBANDING STOKIS LAIN ^_^

Friday, September 7, 2012

Perhatian, Official FB SF Beauty

Assalamualaikum, Salam hari Jumaat semua..

Bagi memudahkan semua pelanggan yang saya sayangi, saya dah sediakan ruangan khas buat anda semua untuk mengetahui lebih lanjut produk yang saya jualkan ini.. saya harap semua dapat berikan kerjasama untuk saya membantu anda juga sebagai pakar perunding kecantikan hehehe.. 

Sebenarnya ramai yang bertanya pada saya mengenai tips kecantikan dan menceritakan masalah kulit muka mereka.. dan saya bagi jawapan yang saya tahu jela.. apa yang baik untuk kulit dan tidak baik untuk kulit.. so bagi memudahkan perbincangan.. saya sediakan ruangan khas buat anda di sini dan dan dan dan dan......

Jeng jeng jeng.. saya dah ada Official FB untuk SF Beauty saya.. so kat situ pun anda boleh menanyakan sebarang persoalan yang memusykilkan.. jangan segan silu yer.. ok korang boleh like page bawah ni..


Order melalui FB pun boleh.. lebih mudah kan.. ^^,

Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi saya 013-7549240 / 019-5900366 / 017-5245057
Email : suweetcity_luv@yahoo.com

....................................................................................................

Klik Sf Beauty Ori untuk dapatkan cerita lanjut..



Tuesday, August 28, 2012

Sf Beauty Care 2013


Dapatkan packaging paling latest yer..
Dan pastikan anda mendapat barangan yang ORIGINAL..
Harga pasaran RM100
Harga promosi boleh SMS 013-7549240 (SU)

Friday, June 22, 2012

Aura Maya vs SF Beauty

Assalamualaikum & Salam Jumaat semua..

Pagi Jumaat ni ada pakcik tu tegur saya.. "Kenapa nyanyi-nyanyi hari ni? happy nampak?" hehe.. kejadah happy.. orang lapor ada laaaa.. tengok la gambar sebelah tu.. mata bengkak.. muka orang tak cukup makan jer kan.. adoi.. kelaparan..... tak da orang nak teman saya makan ke TT

Disebabkan takda yang simpati pagi ni.. saya nak update diari.. nak tulis pasal rutin harian saya.. kalau nak cakap pasal masa tu memang tak pernah cukup.. tapi kalau taknak muka berlubang-lubang.. kena la rajinkan diri walaupun malas tahap gaban sekali pun.. hehe.. 

Teka produk apa saya pakai selepas Aura Maya hari tu.. cepatttttt... tetttttttt.. ok masa tamat..

Ok laa.. nak kongsi ni.. sekarang saya tengah pakai produk SF Beauty.. Sebenarnya saya tak pernah tahu kewujudan produk ni.. bila saya balik Ipoh hari tu.. saya tengok muka adik saya lain dari yang.. saya tanya dia.. dia pakai produk apa.. sekali dia tunjuklah SF Beauty.. Saya pun tilik punya tilik.. sekali sebijik macam Aura Maya.. cuma yang beza adalah harga dan jenama jer..

Cian Aura Maya.. hehe.. tapi sebenarnya sama jer..


Bila saya tahu SF Beauty lagi murah.. semestinya saya ambil yang lagi murah.. sebab kesannya sama jer.. hehe.. so saya pun terus order cepat-cepat SF Beauty dan pakai.. kesannya memang sama dengan Aura Maya.. Kulit makin putih dan bintik-bintik hitam makin pudar..


So sekarang.. pagi saya pakai krim SF Beauty sampai tengah hari.. petang sikit dah cuci muka sebab nak solat kan.. saya sabun muka dua kali tau.. bagi bersih-bersih.. buang semua kotoran yang melekat.. sebab masa pakai krim ni sahaja.. ia macam melekit sikit.. jadi habuk cepat lekat kat muka.. so kena la cuci bersih-bersih..

Boleh dapatkan kat Watson


Lepas cuci muka.. saya pakai krim jerawat.. walaupun muka saya ni akan tumbuh jerawat pada waktu period jer.. saya tetap guna krim ni untuk elak jerawat naik selalu.. Alhamdulillah laa.. lepas sapu krim jerawat ni kat muka.. jerawat tak tumbuh dah.. kadang-kadang jer tumbuh bila tertekan.. kat dahi pun dah kurang jerawat..


Krim ni saya pakai sampai la petang.. dan solat asar kena cuci muka lagi.. lepas tu saya tak bagi muka pakai apa-apa pun lagi.. sebab nak bagi rehat jap kulit muka.. terutama siapa yang pakai makeup tu.. jaga la muka anda.. jangan bagi muka anda berbau dengan make up anda.. nanti suami tak selesa nak cium hehehe..

Lepas isyak.. waktu nak tidur tu.. pakai la krim malam plak.. untuk malam.. kalau siapa yang terlebih rajin dia akan makan supplement, pakai vitamin C dan macam-macam lagi.. tapi kalau yang malas macam saya ni.. pakai apa yang rasa muka perlu jer.. hehehe.. saya pakai krim malam SF Beauty dan sedikit vitamin C untuk bawah mata.. tu pun kalau rajin nak letak.. selalu malas.. hehehe..


Lepas korang bangun pagi.. pastikan korang cuci muka dan tengok hasilnya.. kulit muka rasa halus dan cerah sikit..

Mudah jer kan.. tu jela yang selalu saya buat sampai sekarang.. dan sebaiknya.. elakkan kulit muka dan tubuh kita dari sinaran matahari.. 

Ok.. nanti citer pasal penjagaan kulit badan yang seminggu sekali tu.. nak buat tiap hari malas sangat kan.. hehehe..

Ada apa-apa nak tanya.. email saya.. atau tanya direct kat ruang komen ni tau.. =)


UPDATE UPDATE UPDATE!!!!

Update pasal SF BEAUTY.. Harga Sf boleh sms saya yer.. 0137549240 =) insyaAllah murah sangat.. sekarang semua bekas plastik dan satu set besar (15 gram).. Maaf atas kesulitan.. arahan pihak kementerian kepada pihak SF Beauty, supaya takda pelanggan keliru mana satu original set..




SF Sabun Kecantikan : Natural dan bersih dengan vitamin E menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencat proses penuaan, mengurang kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit. Mengekal kelembapan semula jadi untuk rasa segar, licin dan bersih.

SF Krim Malam : Bahan semula jadi yang dirumus untuk menghilangkan jeragat dan bekas jerawat di samping memutih dan membersihkan kulit. Menjadikan kulit halus dan bersih.

SF Krim Siang : Bahan semula jadi yang dirumus sebagai pelindung UV di samping melembap, melembut dan menyihatkan kulit.

Panduan penggunaan :

  1. Cuci muka dengan sabun dua kali sehari
  2. Gunakan krim siang pada siang hari (sebagai pelindung UV)
  3. Gunakan krim malam pada malam hari
Sapuan kedua-dua krim adalah nipis sahaja, jika kulit kering, basahkan hujung jari dengan air bagi memudahkan sapuan krim

2 MINGGU ANDA PASTI NAMPAK PERUBAHANNYA.. PERCAYALAH..

Bagi memudahkan semua pelanggan yang saya sayangi, saya dah sediakan ruangan khas buat anda semua untuk mengetahui lebih lanjut produk yang saya jualkan ini.. saya harap semua dapat berikan kerjasama untuk saya membantu anda juga sebagai pakar perunding kecantikan hehehe.. 

Sebenarnya ramai yang bertanya pada saya mengenai tips kecantikan dan menceritakan masalah kulit muka mereka.. dan saya bagi jawapan yang saya tahu jela.. apa yang baik untuk kulit dan tidak baik untuk kulit.. so bagi memudahkan perbincangan.. saya sediakan ruangan khas buat anda di sini dan dan dan dan dan......

Jeng jeng jeng.. saya dah ada Official FB untuk SF Beauty saya.. so kat situ pun anda boleh menanyakan sebarang persoalan yang memusykilkan.. jangan segan silu yer.. ok korang boleh like page bawah ni..


Order melalui FB pun boleh.. lebih mudah kan.. ^^,

Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi saya 013-7549240 / 019-5900366 / 017-5245057
Email : suweetcity_luv@yahoo.com


p/s : Buat sementara waktu, sila bank in duit pada akaun MayBank saya dan CIMB tunang saya..

MAYBANK
SITI SUHAILA BT RADENAN
162487123670

CIMB
MOHD SYAFIQ AFIFI
08180005478523


PRODUK SF BEAUTY MEMBERI KESAN YANG SAMA SEPERTI AURA MAYA!!