سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Wednesday, September 26, 2012

Sf Beauty murah

Salam sayang semua.. Assalamualaikum..

Stock SF Beauty sudah ada.. kepada sesiapa yang nak order boleh sms saya yer 013-7549240.. Untuk makluman semua, bekas plastik ini mengandungi isi 15gram boleh digunakan dalam masa 2-3 bulan mengikut penggunaan.. Saya tak menjual set trial kerana ramai pembeli yang membeli set besar. Ini juga kerana set besar lebih banyak berbanding set kecil yang agak mahal dan sikit.. Saya mengesyorkan semua membeli set besar kerana pemakaian berterusan akan berjalan lancar.. nanti tak perlu la nak kena beli selalu.. =)

Buat semua yang baru nak cuba.. jangan risau yer.. produk ini sangat berkesan buat semua jenis kulit.. terdapat dua set untuk dicuba. Set vitamin E untuk kulit normal dan kusam manakala set vitamin C untuk kulit berjerawat. kepada yang mempunyai masalah resdung yang teruk boleh menggunakan set vitamin C kerana resdung menghasilkan jerawat. 

Saya bagi tips yer, guna produk ni kena ikut jadual, sabar dan tawakal.. 3 konsep ni penting untuk menghasilkan kulit yang lebih cantik dan sihat.. untuk tambahan, jagalah pemakanan anda semua.. =) Okie.. bagi yang baru nak cuba.. macam takut-takut jer kan.. takut merosakkan  muka.. so saya nasihat anda hentikan sebarang pemakaian apa-apa produk kecantikan terhadap muka anda untuk masa 2 hari.. ini langkah untuk meneutralkan kulit muka anda dulu.. setelah itu, sapukan krim siang SF Beauty dengan sekata pakai kulit muka dengan 1 lapisan. Untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat dan berkesan, pakai krim SF sahaja dan jangan pakai make up lagi.. setelah itu, anda boleh cuci muka, dua kali bilas dan krim siang SF boleh pakai berulang sebelum malam.. Belah malam, wajib pakai krim malam dan tidur.. tutup lampu =) supaya krim malam dapat berfungsi dengan baik pada wajah kita.. krim malam ni untuk menyerahkan kulit wajah.. so sapulah sekata dengan 1 lapisan sahaja dah cukup..

INGAT!! pada permulaan pemakaian rasa agak melekit, kemerahan dan jerawat ada naik untuk muka berjerawat.. itu normal yer.. jangan takut untuk teruskan pemakaian produk ni.. seminggu akan rasa ada gangguan sikit tapi ia cuma sikit jer.. dan produk ni takkan mengelupaskan kulit muka kita sehingga terbakar kulit kita.. saya jamin itu =) pakai sehingga 2 -3 minggu dan anda dah boleh tengok hasilnya.. pasti ramai akan puji kulit muka anda semakin cerah dan sekata ton warnanya..

Setakat ini saya takda lagi mendengar pembeli mengadu tentang keburukan produk ni.. malah ada yang repeat order lagi.. dan sesiapa yang nak jadi dealer pun boleh hubungi saya yer.. harga dealer lain.. =)

Boleh order

1) melalui sms : 013-7549240
2) melalui fb : SF BEAUTY ORIGINAL
3) melalui email : suweetcity_luv@yahoo.com

Saya dah menggunakan produk ni dekat 2 tahun dan saya yakin pada produk ni sepenuhnya sekarang.. lepas pakai produk ni, keluar jejalan pun tak perlu make up lagi.. ^_^


BAGI YANG NAK BACA MENGENAI SF BEAUTY LAGI, SILA PERGI KE PAGE SF BEAUTY KAT BAHAGIAN ATAS SEKALI.. TERIMA KASIH



Thursday, September 13, 2012

Testimoni Sf Beauty

Salam sayang buat semua..

SF BEAUTY BEKAS KACA SUDAH UPGRADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Okie nak cerita pasal customer punya respond.. dengan yakinnya saya boleh katakan ramai pengguna dah berpuas hai dengan produk SF BEAUTY ini.. saya tak tanya feedback pun tapi ada yang memberitahunya sendiri.. alhamdulillah.. ramai pengguna pakai dengan bertawakal.. amin amin amin..

Okie lagi.. siapa nak order boleh sms nama dan alamat kat no saya yer 013-7549240 setelah anda bank in duit.. rm90 sahaja termasuk postage.. ^_^

p/s : Buat sementara waktu, sila bank in duit pada akaun MayBank saya dan CIMB tunang saya..

MAYBANK
SITI SUHAILA BT RADENAN
162487123670

CIMB
MOHD SYAFIQ AFIFI
08180005478523




Tuesday, September 11, 2012

Kesan Sf Beauty

Assalamualaikum buat semua..

MEGA SALE OCTOBER DAN NOVEMBER
RM80/FULL SET


Hari ini saya nak buat survey sikit.. siapa pengguna  SF BEAUTY?? sila senyum sekarang.. ^_^ bagus bagus bagus.. so bagaimana perkembangan setelah mencuba produk ini?? pasti menakjubkan kan.. korang suka.. saya pun happy.. hehehe..

Okie la sekarang saya nak bagitahu korang yang saya dah guna produk ni dengan lebih yakin tanpa was was.. dan hasilnya sangat berbaloi dengan setiap pembelian set produk ini.. saya dah habiskan dekat dua  bekas  SF BEAUTY dah tau.. ni nak masuk yang ke tiga dah.. perubahan memang cepat nampak.. dalam masa dua minggu jer dah boleh tengok perubahan pada muka korang.. setuju tak sesiapa yang dah mencuba??

So sekarang saya dah pakai dekat 2 tahun. muka alhamdulillah.. tak banyak ragam.. jerawat pun kurang dan yang penting saya yakin tak pakai make up untuk keluar rumah.. kalau tak dulu kena pakai make up jer sebab warna kulit tak sekata kan..

SF BEAUTY ni sangat berkesan terhadap mensekatakan ton warna kulit muka korang.. percaya laaaa... muka korang akan kelihatan lebih cerah dari biasa.. bagi yang pakai set jerawat, jerawat akan semakin kecut dan kulit akan kembali normal.. 

Kali ini saya nak tunjukkan hasil terhadap muka saya dahulu.. kemudian saya akan tunjuk kepada anda gambar pengguna yang lain plak yer.. dan harap maklum yer.. gambar di bawah ni digunakan tanpa sebarang edit.. memang original dari camera.. jeragat saya semakin pudar hari demi hari dengan penggunaan SSC ini.. Kulit muka pun tak kusam lagi.. bagi sesiapa yang ada ton gelap bawah mata, SSC dapat membantu anda menyelesaikan masalah ini.. ^_^


Panduan penggunaan :

  1. Cuci muka dengan sabun dua kali sehari
  2. Gunakan krim siang pada siang hari (sebagai pelindung UV)
  3. Gunakan krim malam pada malam hari
Sapuan kedua-dua krim adalah nipis sahaja, jika kulit kering, basahkan hujung jari dengan air bagi memudahkan sapuan krim

2 MINGGU ANDA PASTI NAMPAK PERUBAHANNYA.. PERCAYALAH..

Sebarang pembayaran harus dilakukan dahulu sebelum proses pengeposan beserta BUKTI PEMBAYARAN

MAYBANK
SITI SUHAILA BT RADENAN
162487123670

CIMB
SITI SUHAILA BT RADENAN
08210013826529

BIMB
SITI SUHAILA BT RADENAN
01014020461393







ORANG LEBIH PERCAYA DENGAN PRODUK INI KERANA TIDAK BERLAKU PENGELUPASAN YANG TERUK SEPERTI PRODUK LAIN.. DAN IA MERAWAT SECARA SEMULA JADI..

SEBARANG PEMBELIAN BOLEH SMS

013-7549240 (SUHAILA)

HARGA SANGAT BERPATUTAN BERBANDING STOKIS LAIN ^_^

Friday, September 7, 2012

Perhatian, Official FB SF Beauty

Assalamualaikum, Salam hari Jumaat semua..

Bagi memudahkan semua pelanggan yang saya sayangi, saya dah sediakan ruangan khas buat anda semua untuk mengetahui lebih lanjut produk yang saya jualkan ini.. saya harap semua dapat berikan kerjasama untuk saya membantu anda juga sebagai pakar perunding kecantikan hehehe.. 

Sebenarnya ramai yang bertanya pada saya mengenai tips kecantikan dan menceritakan masalah kulit muka mereka.. dan saya bagi jawapan yang saya tahu jela.. apa yang baik untuk kulit dan tidak baik untuk kulit.. so bagi memudahkan perbincangan.. saya sediakan ruangan khas buat anda di sini dan dan dan dan dan......

Jeng jeng jeng.. saya dah ada Official FB untuk SF Beauty saya.. so kat situ pun anda boleh menanyakan sebarang persoalan yang memusykilkan.. jangan segan silu yer.. ok korang boleh like page bawah ni..


Order melalui FB pun boleh.. lebih mudah kan.. ^^,

Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi saya 013-7549240 / 019-5900366 / 017-5245057
Email : suweetcity_luv@yahoo.com

....................................................................................................

Klik Sf Beauty Ori untuk dapatkan cerita lanjut..