سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Thursday, October 17, 2013

Pejabat Pos Malaysia servis paling teruk

Salam..
Ni cerita beberapa hari lepas tapi hari ini baru sempat nak update blog..
Cerita ni tak beberapa best nak kongsi sebab aku rasa nak makan orang..
Korang baca tajuk pun dah tahu kan macam mana..
Geram jer.. Errrrrrr..
Kaunter ada 4 tapi buka 2 saja..
Tak sistematik plak tu..
Kalau aku datang nak pos barang seketul je kena tunggu 3 jam..
Boleh tak asingkan mana yang kaunter yang nak buat lesen, bayar bil, beli setem dan pos barang..
Kalau campur aduk macam ni, mana tak marah semua orang..
Lagi satu dah nampak orang ramai, silalah rajin sikit pekerja buka kaunter baru..
Ni bukan sekali tau nak marah..
Tapi zaman belajar sampai sekarang service memang out la..
Nasib baik sekarang service poslaju dah ok..
Cuma mahal sikit.. hehehe..
So, sebagai pengguna.. aku nak luahkan pada pihak berkenaan..
Sila ambil tindakan sebab saya pun kesian tengok pakcik-pakcik tua yang merungut kat situ..
Jangan saya dengar lagi 'alahai, kaunter buka 2 je, orang ramai, dari dulu sampai nak mati dah tapi macam ni lagi'

Oppssss.. 


2 comments:

nurdani said...

saya memang geram bila tengok kaunter banyak tapi buka sikit...dan ada beberapa tempat yang orang front desk tak mesra alam.

hafizulhakim said...

post office kt mana ni?