سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Friday, November 1, 2013

Hai.. saya update blog huhu

Salam buat semua..

Ini bebetul serius nak ngaku yang tetiba ada perasaan malu masa update blog.. yela.. macam dah mati plak zaman keblogan.. hehehe sebenarnya sambil mengupdate blog di kerusi urut aeon.. hehehee dasyat tak??? Hahaha..

Hari jadual memang pack gegiler.. keje kat site memang tak pernah siapa selagi projek tak habis.. pastu tergesa-gesa gi pejabat pos, jumpa customer dan sekarang tengah tunggu wayang kat ioi..

Tak sabar esok nak cuti panjang.. yeyyyy..

Oklah.. kite dah pening nak fikir sal warna pelamin dan baju sanding.. baju nikah memang dah decided.. tapi warna2 utama ni susah sikit.. haishhh.. serius.. memang tak tahu.. belah sana dah menanya nak letak hantaran bape.. alamak..

Sebenarnya aku la paling tak kesah bab hantaran asalakan duit kenduri cukup.. acececece..

Betul laaa..

Ok laa.. lain kali sambung.. bye..


AD

No comments: