سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Monday, October 20, 2014

Berlalu tahunan

2009 kita ditemukan
Kita rasa kita mampu susah senang bersama
Tahun terus berlalu
Pelbagai rintangan telah dilalui
Bukan hanya tercela sedikit
Malah tiada apa yang tinggal
Cinta cuba datang
Ia hanya sementara
Dan hilang selalu
Sukar untuk dicari sesuatu yang pasti
Kita masih bersama
Tetapi jiwa sudah berbeza
Tiada kesabaran lagi
Kerana setitik kesilapam
Akan wujud suatu kebencian yang mendalam
Sudah lima tahun berlalu
Kita masih bersama
Tidak tahu apa yang tinggal
Mungkin hanya rasa simpati
Aku masih menanti
Suatu yang tidak pasti
Sejak lima tahun lagi dihalau pergi
Sehingga diri tiada berasa lagi
2014 akan berlalu
Aku masih melihat tahun yang sedang berlalu

Tiada bahagia yang dinanti

Pintu di hentak
Maka retak segalanya
Tiada siapa yang bahagia
Hanya kebencian ada
Kerana menurut takdir
Ia tiada bahagia
Tunggu
Tunggu
Tunggu untuk apa?
Tiada bahagia yang nanti
Setia
Setia
Setia untuk apa?
Tiada setia yang nanti
Tidur dahulu
Nikmati anugerah Tuhan beri
Hari baru pasti datang
Tapi tiada bahagia yang dinanti


Friday, October 17, 2014

SF Beauty 2014, Join buat bisnes JOM?


Kasi up gambar dulu.. harga panas..
Hari-hari orang order..
Produk yang masih diingati ramai..
Walaupun sudah lama dipasaran..
Tetapi masih mendapat sambutan..

Ramai sangat customer yang pernah pakai SF Beauty dan stop pakai kerana tukar produk lain.. Sajer sajer nak cuba lain produk la kan.. Termasuk saya sendiri!! Tetapi tak dapat tandingi keserasian semasa pakai SF Beauty.. Lepas tu semua orang order balik SF Beatuy.. Kerana SF Beauty sangat memuaskan ramai customer yang telah cuba.. TERMASUK SAYA JUGA!!! 

Apa lagi.. jom beli dengan saya.. Dijamin original.. Tiada lagi masalah kulit muka dan kembali muda.. Selama saya menjual produk ni, takda customer yang mengadu kerosakan muka yang teruk, ramai yang repeat order lagi ada laa..

Alhamdulillah..

Anda nak pakai secara percuma????
Anda nak harga paling murah????

Mudah jer.. Anda TAK PERLU BELI GUNA DUIT SENDIRI tapi anda JUAL..

Haaaa?? Macam mana??

CARA (A) :

1) Jadi Dealer bawah saya
2) Cari customer 10 orang dalam tangan
3) Bayar RM600 anda akan dapat 10 set produk SF BEAUTY
4) Jual dengan harga RM80 atau lebih, postage RM6
5) Dapat untung RM20 setiap satu set produk, kalau 9 set sudah dapat untung RM180
6) Itu untung bersih tau!!!! Di samping anda dapat 1 produk free untuk pakai sendiri

CARA (B) :

1) Jadi Dealer bawah saya
2) Cari customer 5 orang dalam tangan
3) Bayar RM350 anda akan dapat 5 set produk SF BEAUTY
4) Jual dengan harga RM80 atau lebih, postage RM6
5) Kalau jual RM80 anda dapat untung RM10 setiap satu set produk, kalau 4 set sudah dapat untung RM40
6) Jadi anda perlu tambah RM30 je untuk dapatkan 1 set besar SF BEAUTY, tak perlu bayar lebih.

Nak cari income lebih?? OK Jom jadi "mypartner" saya..

Mudah jer.. Tolong jual untuk saya, saya untung, anda untung.
Sebab tu panggil partner.. Kelebihan yang korang akan dapat adalah melalui sini korang akan dapat customer sikit demi sedikit, dan lama-lama korang akan jadi Dealer..

Syaratnya :

1) Mypartner kena berdaftar dan kalau dah ramai kita buat group wasup
2) Mypartner kena rajin buat sale dan aktif jualan
3) Anda hanya perlu bank in RM70 pada akaun saya
4) Anda untung RM10 jika jual RM80, jika jual harga lebih.. anda dapat lebih
5) Seminggu mesti ada 1 set pembelian
6) Jika tidak aktif mypartner akan dibekukan
7) Kerja anda senang jer, ambil order n goyang kaki, saya ambil stok, saya bungkus dan saya pos..
8) Mypartner yang rajin buat sale dapat la free gift macam-macam nanti..

Apa lagi??Jom mulakan hidup baru anda.. jadilah seorang yang serba boleh.. mana tahu kita boleh buka satu wisma.. kan.. berangan biar jadi kenyataan..

SAiLA 013-7549240