سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Tuesday, November 4, 2014

Kissproof lipstick tak lekat pada gelas

Salam..

Percaya tak korang yang lipstick kissproof ni kalis air.. Pertama kali jumpa lipstick ni dekat kedai nampak menarik je color dia.. so test kat tangan.. sekali cuba padam tengok tak dapat padam.. oh.. memang water proof la.. terus beli dan pakai untuk diri sendiri.. Last last terjual plak sebab nak pakai semua color kan.. hehe.. Kelebihan lipstick kissproof ni adalah :

- Tahan lama
- Kalis air (tak lekat pada gelas minum)
- Matte
- Tak berkilat
- Sangat natural dan cantik bila pakai
- Tak berbau
- Warna yang cantik

Bagi siapa yang nak order boleh hubungi saya.. 0137549240

Latest Price!!!!






Apa tunggu lagi.. jom order.. ada semua kod color!!!!




1 comment:

Anonymous said...

including postage to sabah brp? ada instagram tak?