سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

I'm Suhaila Radenan. My life is just a simple things,
If you want happy, please make others happy too.
Allah swt always with you. This world is just temporary
place, Jannah is the last station.

Search This Blog

Saturday, July 30, 2016

Tati Skin Care Review

Hai semua, lama tak buka blogspot.

Alhamdulillah masih bernyawa.

Hari ini saya nak review sikit mengenai produk Tati Skincare. Yang mana saya sekarang menggunakan krim malam dan treatment krim tati skincare. Taknak cakap banyak tapi nak cakap yang kulit muka alhamdulillah semakin cerah dan bekas-bekas jerawat pudar.

Amalan sebelum tidur malam :

1 - Cuci muka dengan cleanser rahsia.
2 - Lepas tu keringkan muka.
3 - Pakai serum, tunggu 3 minit kasi serum serap dalam kulit. Serum rahsia.
4 - Pakai Treatment krim tati.
5 - Pakai Krim malam tati.



Tidur. Hehe. Yang rahsia tu nanti saya review lain ye. Apa-apa pun saya memang campur-campur produk dan tiada masalah dengan tu..


Bila makeup pun rasa puas hati sebab kulit licin.. hehe


  
Sekarang tengah promosi. Set 5 in 1 RM 58 sahaja. Boleh order seperti dalam gambar yer.. PASTI ORIGINAL.

Puan Saila - 013 7549240


Tati Skin Care Review

Hai semua, lama tak buka blogspot.

Alhamdulillah masih bernyawa.

Hari ini saya nak review sikit mengenai produk Tati Skincare. Yang mana saya sekarang menggunakan krim malam dan treatment krim tati skincare. Taknak cakap banyak tapi nak cakap yang kulit muka alhamdulillah semakin cerah dan bekas-bekas jerawat pudar.

Amalan sebelum tidur malam :

1 - Cuci muka dengan cleanser rahsia.
2 - Lepas tu keringkan muka.
3 - Pakai serum, tunggu 3 minit kasi serum serap dalam kulit. Serum rahsia.
4 - Pakai Treatment krim tati.
5 - Pakai Krim malam tati.



Tidur. Hehe. Yang rahsia tu nanti saya review lain ye. Apa-apa pun saya memang campur-campur produk dan tiada masalah dengan tu..


Bila makeup pun rasa puas hati sebab kulit licin.. hehe


  
Sekarang tengah promosi. Set 5 in 1 RM 58 sahaja. Boleh order seperti dalam gambar yer.. PASTI ORIGINAL.

Puan Saila - 013 7549240


Sunday, June 19, 2016

Anak ini

🌹Anak ni baik. Dia tak pernah meragam lama. Ke mana aku bawa dia tetap senyum. Seolah berkata, 'takpa, asal ibu ada'.

🌹Aku sering mengeluh bila dukung dia, berat, tapi anak ini paling suka bila didukung. Jadi lenguh semalam pun hilang.

🌹Aku tetap dukung anak ini. Seperti dia memberitahu 'ibu, terima kasih sebab dukung'.

🌹Anak ini baik. Dia fahami aku. Dia tahu aku sentiasa bersamanya di setiap waktu. Beza ketika umur dia makin besar. Sebab dia makin tahu kewujudan aku.

🌹Kalau dulu dia hanya tahu lapar. Tapi sekarang dia tahu dia ada ibu. Dia akan menangis bila ibu tiada.

🌹Anak ini anugerah. Hadiah dari Tuhan buat aku. Aku nyesal merungut ketika sakit. Kerana hadiah ini peneman aku ketika aku rasa segala rasa.

🌹Aku sedih. Tapi anak ini ada. Jadikan aku kuat selalu. Dia faham aku. Dari hari ke hari.

🌹Terima kasih Tuhan kerana beri anak ini dalam hidup aku. Aku takpa dipandang hina oleh orang lain, asalkan anak ini tahu hanya aku yg bersusah payah bersamanya.

#asyrafaiz